Selskabsmad til store og små begivenheder

Mad til fest ud af huset

​Hos Café Hangover i Kalundborg tilbyder vi en bred vifte af selskabsmad til enhver tænkelig lejlighed om det er til en julefrokost, påskefroksot eller noget helt tredje. Her vil du kunne se et lille udsnit af, hvad vi kan tilbyde af mad til fest – både i huset og ud af huset. Vi har gode parkeringsmuligheder ved døren, og vi tilbyder levering i blandt andet Høng, Jyderup, Holbæk og Slagelse samt i Sorø, Ringsted og i flere andre omkringliggende områder.

Det er muligt at tilpasse alle vores menuer og buffeter, så de bliver lige præcis, som du ønsker dem. Du skal bare kontakte os på e-mail mail@cafehangover.dk eller telefon 21 67 43 97 / 24 77 10 66.

Buffet til alle anledninger – selskabsmad fra kun 115 kr. pr. person

Vi har en selskabsbuffet til alle anledninger til en god pris fra kun 115 kr. pr. person.

Igennem de sidste mange år er vores selskabsmad ud af huset og mad ud af huset blevet kendt for at være af høj kvalitet og for, at der altid er rigeligt mad til alle. Du kan vælge imellem vores 4 forskellige buffeter, men skulle du have andre ønsker angående mad til fest, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os, så vi sammen kan skabe den perfekte buffet efter dine ønsker. Hent selv eller få bragt ud – valget er dit.

Priserne på vores buffeter er til ud af huset og for minimum 10 personer.

Se vores buffeter og priser herpå nedenfor:

Buffet 1

Ovnbagt skinke, frikadeller, flødekartofler og salatmix.

115,- pr. pers.
+ 50,- pr. Person i Huset

Buffet 2

Rosa stegt Mør Okse, marineret svinemørbrad, smørristede kartofler, rødvinssauce, pastasalat, bønnesalat med bacon og rødløg, hjemmebagt brød m. smør og æbletærte m. cremefraiche.

179,- pr. pers.
+ 50,- pr. Person i Huset

Buffet 3

Tunmousse, Rosa Stegt Mør Okse, marineret kyllingebryst, ovnbagte kartofler med rodfrugter, broccolisalat, grønkålssalat med granatæbler, hjemmebagt brød m. smør og citrontærte med brændt marengs.

218,- pr. pers.
+ 50,- pr. Person i Huset

Buffet 4

Laks bellevue på fad, Rosa Stegt Mør Okse, marineret kylling, fyldt svinemørbrad, flødekartofler, smørristede kartofler, tomatsalat m. feta, pastasalat m. cremefraiche og karry, Spidskålssalat, hjemmebagt brød m. smør og chokoladetærte med chokocreme.

285,- pr. pers.
+ 50,- pr. Person i Huset

Forkæl dine gæster med lækkert smørrebrød

​Skal du og dine gæster forkæles med lækkert smørrebrød?

Vi laver lækkert smørrebrød til alle. Vi sætter en ære i at smøre det bedste stykke smørrebrød, hvor der ikke skal mangle noget. De laves som assorteret. Har du nogle bestemte ønsker, skal du bestemt ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Ring til os og fortæl, hvad du ønsker, så laver vi det.

Madpakker fra det kolde og varme bord

Vi tilbyder også madpakker med alt lige fra kold til varm mad, lige som du ønsker det. Vi tilbyder madpakker til mange virksomheder, som kan sammensættes, lige som du ønsker det og leveres til aftalt tidspunkt. Så har din virksomhed ansatte, der arbejder ude eller sent? Så lad os komme med lækker mad til dem.

Smørrebrød

  • Håndmad

18,-

  • "Pænt stykke"

25,-

  • Luksus smørrebrød

35,-

Brunchbuffet

Det er muligt at få serveret vores lækre brunchmenu i huset eller ud af huset. Tidspunktet vælges frit. Min. 10 pers.

Café Hangovers brunchbuffet

Røræg, bacon, cocktailpølser, ketchup, pandekager m. ahornsirup, røget laks, fad med 3 slags pålæg, ostefad, skiveost, græsk yoghurt m. müsli, 3 slags syltetøj, blandede rundstykker, croissanter, tebirkes, grovbrød, rugbrød, smør, wienerbrød, frugtfad, kaffe og the ad libitum og 2 slags juice ad libitum.

198,- pr. pers.
+ 50,- pr. Person i Huset

Vores åbningstider

Mandag - Søndag

Efter aftale

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.​

Bestil bord hos Café Hangover

Ønsker du at bestille bord i vores cafe kan du ringe til os på telefon: +45 2477 1066 eller benytte kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at se jer hos Café hangover.

Café Hangover​

Elmegade 19 4400 Kalundborg

CVR-nummer: 39801523

kontakt os

Telefon: ​+45 2477 1066

E-mail: Jc@Cafehangover.dk