Mad ud af huset til hverdag og fest

Diner transportable til enhver anledning

Hos Café Hangover i Kalundborg tilbyder vi mad ud af huset til både hverdag og fest. Du bestemmer selv, om du vil hente maden hos os, eller om vi skal levere den hos dig. Vi tilbyder blandt andet levering af mad ud af huset til en billig pris i følgende byer:

  • Kalundborg
  • ​Jyderup
  • ​Høng
  • Holbæk
  • ​Sorø
  • ​Slagelse
  • ​Ringsted.

Buffet fra kun 115 kr. pr. person

Vi tilbyder blandt andet mad ud af huset i form af buffet, som kan købes fra kun 115 kr. pr. person. Vores mad er kendt for den gode smag og den høje kvalitet, og så er vi samtidig kendte for, at der altid er rigeligt til alle.

Vi tilbyder som udgangspunkt 4 forskellige buffeter, men vi sammensætter også gerne lige netop den buffet, som du kunne tænke dig at servere for dine gæster. Du skal bare kontakte os for en snak omkring dine ønsker og behov.

Alle vores priser er gældende for bestilling til minimum 10 personer.

Smørrebrød for enhver smag

Du kan også vælge at bestille smørrebrød til din sammenkomst. Vi sammensætter smørrebrød for enhver smag, og du kan være sikker på, at der ikke kommer til at mangle noget. De bliver lavet som assorteret, men vi sammensætter også lige netop de stykker, som du kunne tænke dig.

Kontakt os og bestil mad ud af huset

Hvis du kunne tænke dig at bestille mad ud af huset til dit arrangement, så er du mere end velkommen til at kontakte os med din bestilling eller for at høre mere om vores menu.

Vi tilbyder alt lige fra take away onsdag aften til udbringning af mad til fest om det er,  fødselsdag, barnedåb, julefrokost eller en anden begivenhed, og vi sammensætter gerne lige netop den buffet eller de smørrebrød, som du kunne tænke dig at servere for dine gæster. Du vælger selv, om du vil komme og hente maden hos os, eller om vi skal bringe den ud til dig.

Vores åbningstider

Mandag - Søndag

Efter aftale

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.​

Bestil bord hos Café Hangover

Ønsker du at bestille bord i vores cafe kan du ringe til os på telefon: +45 2477 1066 eller benytte kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at se jer hos Café hangover.

Café Hangover​

Elmegade 19 4400 Kalundborg

CVR-nummer: 39801523

kontakt os

Telefon: ​+45 2477 1066

E-mail: Jc@Cafehangover.dk