Julefrokost ud af huset for private og erhverv

Lækker mad til julefrokost

Skal du holde julefrokost for familie, venner eller dine medarbejdere, og kunne du tænke dig at nyde en typisk dansk julefrokostmenu, uden at du selv behøver at stå i køkkenet i flere dage for at tilberede maden? Så bestil julefrokost ud af huset hos Café Hangover.

Vælg mellem afhentning og levering

Vi tilbyder julefrokost mad ud af huset til store og små sammenkomster for både privatpersoner og erhvervskunder. Du kan selv vælge, om du ønsker at hente maden hos os, eller om vi skal bringe den ud til din adresse. Vi tilbyder blandt andet udbringning af vores julefrokost ud af huset i følgende områder:

  • ​Kalundborg
  • ​Høng
  • ​Jyderup
  • ​Ringsted
  • ​Sorø
  • ​Slagelse
  • ​Holbæk.

Hvis du vælger at hente maden hos os, så har vi gode parkeringsmuligheder lige ved døren, så du slipper for at skulle slæbe maden langt fra vores café og ud til din bil.

Kontakt os og bestil mad til julefrokost ud af huset

Kunne du tænke dig at bestille mad ud af huset til din julefrokost, så hører vi meget gerne fra dig. Vi sammensætter gerne den helt rigtige menu til dig, der matcher lige netop dine ønsker og behov. Når vi kender til dine ønsker, sammensætter vi efterfølgende et tilbud til dig med en skræddersyet pris.

Vi tilbyder lækker mad til julefrokost ud af huset for både private og erhverv, og du vælger selv, om du ønsker at hente maden hos os, eller om vi skal bringe den ud til dig. Vi tilbyder velsmagende mad i høj kvalitet til gode priser.

Du kan også bestille din nytårsmenu hos os

Vi tilbyder ikke kun klassisk julemad til både private julefrokoster og firmajulefrokoster. Vi tilbyder også at stå for maden til nytårsaften, så du slipper for at skulle stå i køkkenet hele dagen.

Nytårsaften handler for mange om god og velsmagende mad, der giver den bedste afslutning på året. Hvis det også er sådan for dig, så er du velkommen til at kontakte os for at bestille selskabsmad hos os

Vores åbningstider

Mandag - Søndag

Efter aftale

Der tages forbehold for ændringer i åbningstiderne.​

Bestil bord hos Café Hangover

Ønsker du at bestille bord i vores cafe kan du ringe til os på telefon: +45 2477 1066 eller benytte kontaktformularen herunder. Vi glæder os til at se jer hos Café hangover.

Café Hangover​

Elmegade 19 4400 Kalundborg

CVR-nummer: 39801523

kontakt os

Telefon: ​+45 2477 1066

E-mail: Jc@Cafehangover.dk