Vi tilbyder en bred vifte af selskabsmad til en hver tænklig lejlighed. Her vil I kunne se et lille udsnit af hvad vi kan tilbyde ... både i huset og ud af huset. Det er muligt at tilpasse alle menuer / buffeter så de bliver lige som I ønsker dem. Kontakt os på mail@cafehangover.dk eller telefon 21674397 / 24771066. 


Vi har en buffet løsning til alle anledninger fra kun 115.- pr. person.


Igennem de sidste mange år er vores mad ud af huset blevet kendt for at være af høj kvalitet og altid rigeligt af mad til alle. I kan vælge imellem vores 4 forskellige buffeter men skulle I have andre ønsker skal I ikke holde jer tilbage med at kontakte os så vi sammen kan skabe den perfekte buffet efter jeres ønsker. Hent selv eller få bragt ud ... valget er dit.


Kontakt os på telefon 21674397 / 24771066  eller  mail@cafehangover.dk


Priserne på vores buffeter er til ud af huset og minimum 10 personer.

Skal I forkæles med lækkert smørrebrød ?


Vi laver lækkert smørrebrød til alle. Vi sætter en ære i at lave det bedste stykke smørrebrød hvor der ikke skal mangle noget.


    "Håndmad"      18.-   

    "Pænt stykke"  25.-

    "Luksus"            35.-


De laves som assorteret. Har I bestemte ønsker skal I bestemt ikke holde jer tilbage med at kontakte os. Ring til os og fortæl hvad I ønsker ... så laver vi det.
Madpakker med alt lige fra koldt til varmt mad ...

lige som I ønsker det.


Vi laver madpakker til mange virksomheder som kan sammensættes lige som I ønsker det og leveres til aftalt tidspunkt. Så har jeres virksomhed ansatte som arbejder ude eller sent? så lad os komme med lækkert mad til dem.